Praktijknieuws – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk J.E. de Groot – Zuid-Beijerland | huisarts.jedegroot@ezorg.nl
Header afbeelding
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk J.E. de Groot
Dorpstraat 137 3284 AE
Zuid-Beijerland | huisarts.jedegroot@ezorg.nl

Praktijknieuws

NPA audit

De NPA audit op dinsdag 19 maart 2024 hebben we voor zowel apotheek als praktijk goed doorstaan!

NAW -gegevens 16 jaar en ouder.

Volgens de regelgeving hebben ouders/verzorgers geen recht op inzage in het medisch dossier of medische informatie van kinderen/jeugdigen van 16 jaar of ouder. Alleen met toestemming van patiënt van 16 jaar of ouder mag informatie worden verstrekt. Het contact tussen de huisarts en de patiënten van 16 en ouder verlopen rechtstreeks en niet via ouders/verzorgers.

In de praktijk komt het vaak voor dat de contactgegevens van de patiënt van 16 jaar ouder niet actueel zijn en alleen de contactgegevens van ouders/verzorgers beschikbaar zijn. Daarom bij deze de oproep aan patiënten die 16 geworden zijn om je eigen contactgegevens (naam + adres+ telefoonnummer + emailadres) door te geven aan de praktijk. Dit kan door te mailen naar huisarts.jedegroot@ezorg.nl of een briefje af te geven bij de balie in de huisartsenpraktijk.

Alvast hartelijk dank voor de medewerking.

NPA audit

Op dinsdag 19 maart 2024 vindt de jaarlijkse NPA audit plaats in onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk. Daarom zal dokter de Vos deze dag voor ons waarnemen. Telefonisch contact met de assistente is wel mogelijk en onze apotheek is geopend voor patiënten.