Informatie corona-virus  – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk J.E. de Groot – Zuid-Beijerland
Dorpstraat 137 3284 AE Zuid-Beijerland Tel: 0186-661465 0186-660255
Header afbeelding

Informatie corona-virus 

Wegens het corona-virus gelden in onze praktijk de volgende regels:

  • Bel naar de assistente voor het maken van een afspraak bij de huisarts of praktijkondersteuner. Online afspraken inplannen is nu niet mogelijk. Er wordt door de assistente navraag gedaan naar mogelijke corona-klachten. Mocht u vlak voor de ingeplande afspraak toch corona-klachten ontwikkelen of een gezins- of familielid op corona worden/zijn getest, wilt u dan vooraf contact opnemen met de assistente.
  • Een korte vraag stellen of het opvragen van een uitslag is mogelijk tijdens het dagelijkse telefonische spreekuur met de huisarts of het sturen van een e-mail naar de praktijk of het opstellen van een e-consult via de website.
  • Kom alleen naar uw afspraak, tenzij begeleiding noodzakelijk is, dan is maximaal 1 begeleid(st)er welkom, mits diegene geen van bovengenoemde klachten heeft en dit aangegeven is bij het maken van een afspraak bij de assistente.
  • In de wachtkamer kunnen maximaal 3 patiënten plaatsnemen, met een onderlinge afstand van 1.5 meter. Kom daarom niet te vroeg, maar op tijd naar de praktijk voor uw afspraak.
  • Draag, indien u 13 jaar of ouder bent, een mondkapje in de wachtkamer, aan de balie bij de assistente en in de spreekkamer; ook als u reeds gevaccineerd bent! Ontsmet uw handen bij binnenkomst.
  • Bestel uw medicatie telefonisch, via onze website of per e-consult/e-mail in plaats van aan de balie bij de assistente. U kunt ook de lege doosjes van de medicatie die u nodig heeft door de brievenbus gooien. Indien mogelijk graag uw chronische medicatie 1x per 3 maanden bestellen, zodat meerdere bezoeken aan de apotheek niet nodig zijn, gezien het coronavirus. In de wachtruimte voor de balie mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn. Facturen graag per pin of contactloos betalen.

Kijk voor meer informatie over corona op www.thuisarts.nl (zoekterm corona) of www.rivm.nl.

Hopend op uw begrip. Bij voorbaat hartelijk dank!